Van den Bergh weer ontevreden bij ADO

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Van den Bergh weer ontevreden bij ADO
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ricky van den Bergh moest zondag in de partij tussen NEC en ADO op de bank plaatsnemen. Dat was niet naar de zin van de middenvelder die vorige week bij Ajax een goede wedstrijd speelde.

"Ik voel me in de maling genomen'', zegt van den Bergh in het AD. "Ik heb met trainer Van den Brom op zich een prima relatie, maar die heeft nu wel een deuk opgelopen. Zijn woorden van de laatste weken dat ik het zo fantastisch heb gedaan, blijken niets waard."

''Ik had eindelijk mijn vertrouwen weer terug. Ik viel goed in tegen Excelsior, waar de trainer zei dat ik de wedstrijd had opengebroken."

"''Tegen Utrecht en Ajax lever ik de beslissende pass en tegen Groningen ging het ook lekker. Ik heb me netjes gedragen, ben altijd positief geweest, maar had wel op meer krediet gerekend."

In het verleden was van den Bergh ook al vaker het middelpunt van problemen bij ADO Den Haag. Trainer Van den Brom koos zondag voor de herstelde Boelykin in de spits en liet Lex Immers op het middenveld staan waardoor er geen plaats was voor Ricky van den Bergh.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties