Svelta Melsele
Kemzeke
Datum: 12/12/2010 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 16
Melsele neemt vlot de maat van Kemzeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Melsele neemt vlot de maat van Kemzeke
Foto: © SC

Al vrij vroeg nam Melsele de match in handen en Kemzeke bleek niet bij machte het tij te keren. Pas tegen het slot konden de bezoekers de schijn nog enigszins ophouden.

Na een korte studieronde kregen de bezoekers meteen een opdoffer te verwerken. Een afwijkende vrije trap van Joost Smet zette Gilles Berckmoes op het verkeerde been en Melsele mocht juichen. Kemzeke had geen weerwoord en een kwartier later lag de match in een definitieve plooi. Dieter Vermeulen bediende Kurt De Jonghe en die krulde mooi binnen. De bezoekers reageerden even met een trap voorlangs van Kevin Trienpont en een schot van Geert Van Hoyweghen. Aan de overzijde stuitte Philippe Geeraerts op de bezoekende portier.

Ook na de rust voerde Melsele het hoogste woord. Amine Belfassi pegelde nipt naast en Joost Smet verlengde een vrije trap van De Jonghe tegen de netten. Aan het kwartier ranselde een poging van Geeraerts uit de kruising maar was kansloos toen Amine Belfassi bezoekend mistasten afstrafte. Melsele nam gas terug en Kemzeke zocht de eerredder. Lieven Somers kon Michael Matthynssens afstoppen maar Karim El Bodmossi benutte de rebound. Bij zwak ontzetten in de slotminuut kon Matthynssens de pil nog enigszins milderen.

Svelta Melsele:Somers, De Keersmaeker (88’ Liessens), Filip en Dieter Vermeulen, De Jonghe (91’ Weyn), Peirsman, Smet (80’ Van Haecht), Kersschot, Belfassi, Geeraerts, Brokken.

Klauwaerts Kemzeke: Berckmoes, Antheunis, Ruymbeke, Decuypere, B. Maes (63’ Matthynssens), Van Den Abbeele, Trienpont, Peirsman, Stobbelaar, Franssens, Van Hoyweghen (59’ El Bodmossi).

Doelpunten: 7’ Smet 1-0, 21’ De Jonghe 2-0, 51’ Smet 3-0, 64’ Belfassi 4-0, 76’ El Bodmossi 4-1, 90’ Matthynssens 4-2.