Herleving Sinaai
Lovendegem
Datum: 12/12/2010 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (2A)
Speeldag: Speeldag 16
Sinaai kan Lovendegem niet bedreigen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Sinaai kan Lovendegem niet bedreigen
Foto: © SC

Slechts een tiental minuten kon Sinaai de indruk geven de leiders het leven zuur te maken. Toen Lovendegem op voorsprong klom was de match meteen gespeeld.

De bezoekers zorgden voor het eerste gevaar maar Diop kopte een lob van De Maere van onder de lat. Martens stuurde Van Geem diep en de thuisploeg mocht juichen. Sinaai reageerde via De Maere en Demeuricy maar De Paepe was attent. Lovendegem nam het heft in handen met schoten van Van Geem, Madou, Dhaemers en Cocquyt.

In de tweede helft plakte Lovendegem de thuisploeg op eigen helft. Jacobs was sneller op de bal dan Van Waes en Dhaemers, terwijl Van Geem te hoog mikte. Aan het uur was de match helemaal gespeeld. Kesikbas bediende Van Geem en Jacobs was kansloos. Sinaai bracht een derde spits in maar ook dat leverde geen zoden aan de dijk. Toen Van Waes een afgeweken hoekschop binnenknalde stond de eindscore op het bord.

Sinaai: Jacobs, Roggeman, Demeuricy (66’ Bracke), Poppe, Mannaert, De Maere, Rooms, Van Duysen (60’ Van der Linden), De Meyer, Ongena, De Visscher (60’ Vierbergen)

Lovendegem: De Paepe, Diop, Madou (85’ Van Overschelde), Van Waes (87’ Verbelen), Dolleslaegers, Dhaemers, Van Geem, Kesikbas (89’ De Coninck), Cocquyt, Martens, Sucaet.

Doelpunten: 11’ en 58’ Van Geem 0-1 en 0-2; 80’ Van Waes 0-3.

Geel:Rooms en Demeuricy