Real-preses: "Nergens druk hoger dan bij ons"

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Real-preses: "Nergens druk hoger dan bij ons"
Foto: © SC

Florentino Perez (foto), de preses van Real Madrid, vindt het niet gek dat zijn club de laatste jaren in de schaduw van FC Barcelona staat. Omwille van de torenhoge druk in de hoofdstad is het moeilijker presteren.

"We zijn de club waar de druk het hoogst ligt ter wereld. Dat is iets wat we hebben overgehouden aan het verleden. Alles wat er rondom de club gebeurt, heeft altijd een gigantische impact op de buitenwereld", weet Florentino Perez. De voorzitter speechte deze woorden tijdens een kerstlunch in het Estadio Santiago Bernabeu waarin hij het had over het verleden en over de toekomst van Real Madrid.

Perez is er wel van overtuigd dat succes binnenkort weer een deel zal zijn van Real Madrid. "We hebben een stevige basis gelegd om de dromen van deze club waar te maken. We hebben alles verbeterd, hebben een jonge ploeg en we kunnen beschikken over de beste trainer van deze wereld. We staan nu voor de grote uitdaging om terug te keren aan de top, omdat we weten dat we niet perfect zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties