Palermo verschalkt Juventus

Jarryd Naegels
| 17 reacties
Palermo verschalkt Juventus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus heeft een dure nederlaag geleden. Tegen Palermo, een rechtstreekse concurrent voor de Europese plaatsen, verloor het met 2-1.

Miccoli en Migliaccio zorgden al binnen de twintig minuten voor een 2-0-voorsprong. De Oude Dame bleef niet bij de pakken zitten en reageerde nog voor de pauze. Marchisio tekende voor de aansluitingstreffer.

Na de pauze vielen er geen doelpunten meer waardoor Palermo een gouden zaak doet in de stand. Juventus zal van zijn kant nog hard moeten knokken voor een Europees ticket.

Ook Napoli heeft een slechte zaak gedaan. Op bezoek bij Chievo ging het met 2-0 onderuit. AS Roma stelde eveneens teleur. Tegen de voorlaatste in de stand, Brescia, speelde het slechts 1-1.

Cagliari en Fiorentina boekten op hun beurt belangrijke zeges. Nainggolan zorgde voor de 0-1 namens Cagliari bij Sampdoria. La Viola wist thuis met het kleinste verschil te winnen van Genua na een goal van Santana.

Cesena-Catania en Udinese-Bologna eindigden op een 1-1-gelijkspel. Lecce ging in het slot met 0-1 winnen bij Parma en doet een uitstekende zaak met het oog op het behoud.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties