Az wint makkelijk
Michiel Derwael
| 3 reacties
Az wint makkelijk
Foto: © SC

Vanavond stonden er drie wedstrijden op het programma in de Eredivisie. Az won makkelijk van Heerenveen. Roda JC en Excelsior gaven respectievelijk FC Groningen en Willem II een flinke pandoering.

Na twee nederlagen op rij heeft AZ nog eens de drie punten mee naar huis genomen. De ploeg won verdiend met 0-2 van Heerenveen. Doelpunten van Wernbloom en Moreno waren genoeg voor de winst. Bij beide goalen zag de verdediging er niet goed uit. AZ komt nu op één punt van de nummer vijf Den Haag. Heerenveen blijft steken op een zesde plaats.

Rode lantaarn Willem II heeft een serieuze klap gekregen. Op bezoek bij Excelsior werd er terecht verloren met 4-0. Doelpunten van Roorda (2x), Lagouireh en Fernandez duwen de Tilburgers dieper in de put. Excelsior doet een goede zaak in de strijd tegen degradatie.

Roda JC Kerkrade heeft dan weer een verrassende zege geboekt op bezoek bij FC Groningen. Drie doelpunten van Mads Junker en één van Bodor bezorgden de Limburgers een knappe 1-4 overwinning in de Euroborg. Pedersen zorgde voor de eerredder. Roda wipt over Utrecht naar de zevende plaats

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties