Inter wint met het kleinste verschil

Michiel Derwael
| 19 reacties

Internazionale heeft met veel moeite drie punten overgehouden aan het thuisduel tegen Cagliari. Een doelpunt van Ranocchia bleek genoeg voor de overwinning.

Zonder Wesley Sneijder, die rust kreeg, begon Inter sterk aan de wedstrijd. Al in de zevende minuut schoot Ranocchia in twee instanties via de benen van enkele andere spelers raak. De 1-0 was een feit en tevens de einduitslag. Even daarvoor was Goran Pandev al gevaarlijk met een hard schot.

Na de voorsprong van Inter was het vooral Cagliari dat de match in handen namen. De bezoekers kregen enkele goede kansen, maar steeds stond Julio César of een verdediger een doelpunt in de weg. De Belg Nainggolan viel in.

Bologna pakte een mooie zege in eigen stadion tegen Palermo. Een laat doelpunt van Paponi legde de eindstand vast: 1-0. Onze landgenoot Gaby Mudingayi speelde de hele wedstrijd.