Demirel: "Ik wil de Miss en de punten"

Demirel: "Ik wil de Miss en de punten"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Volkan Demirel is de naam van de rots die de Rode Duivels vrijdag moeten ontwijken om zich voorbij Turkije te wurmen. De Turkse doelman is een impressionante verschijning en is blijkbaar ook niet om te kopen.

Het Laatste Nieuws probeerde het immers op een akkoordje te gooien door te stellen dat hij ex-Miss België Seynep Sever al aan ons te danken had. "Sorry jongens, ik wil de miss én de punten", grapte Demirel. "Ik vind België best een mooi land, met boeiende steden zoals Antwerpen en Brussel, maar ik ben niet van plan om cadeaus uit te delen. België zal ervoor moeten knokken, want ik wil winnen voor onze eigen supporters."

"Hoewel ik via mijn vrouw een band heb met jullie land, voelt dit toch niet als een speciale wedstrijd. Ik ben alleen bezig met de kwalificatie voor het EK. Of ik ooit in België zou willen wonen? Ik denk het niet. Elke keer ik in België was, was het mooi weer tot 12 uur, daarna begon het altijd te regenen. En met jullie winkels scheelt ook iets. Die sluiten al om 18 uur. Ik stond overal voor gesloten deuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties