Wenger: "Deze zomer al keihard gewerkt"

Sam Soetaers
| 11 reacties
Wenger: "Deze zomer al keihard gewerkt"
Foto: © SC

De fans van Arsenal beginnen stilaan maar zeker te mopperen. Ze voelen zich bedrogen door hun eigen club. Arsenal-baas Ivan Gazidis beloofde 'vuurwerk op de transfermarkt' ,maar buiten Carl Jenkinson en Gervinho (Lille) bleef het verder stil bij de Engelse club.

De supporters van Arsenal zagen met lede ogen aan hoe concurrenten Manchester United, Manchester City en Liverpool vlot hun chequeboekje naar boven haalden, terwijl hun club dat niet deed. “Ik had het ook graag anders gezien”, verduidelijkt coach Arsene Wenger.

“We werken hard achter de schermen. Deze zomer hebben we nauwelijks een vrij moment gehad. Ik ben in ieder geval positief gestemd. We hebben een goede spelersgroep en de speelstijl is inmiddels goed bekend bij de spelers.”

Het valt overigens te betwijfelen of Arsenal deze maand nog versterkingen gaat aantrekken. “Op dit moment is er niets dat op het punt staat om afgerond te worden”, is Wenger eerlijk. “Het is niet eenvoudig om een speler te halen, maar ik begrijp goed dat de supporters ongeduldig zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties