Meireles haalt uit naar bestuur Liverpool

Yves Dekoning
| 7 reacties
Meireles haalt uit naar bestuur Liverpool
Foto: © SC

De transfer van Raul Meireles van Liverpool naar Chelsea blijft voor beroering zorgen. Uiteraard waren de supporters van Liverpool niet blij, en nu blaast Meireles de zaak nieuw leven in.

Raul Meireles diende enkele uren voor het sluiten van de transfermarkt een transferverzoek in en versierde zo een overgang van Liverpool FC naar Chelsea. Dat viel bij de fans van de Reds niet in goede aarde. Ze voelen zich in de rug gestoken door één van de uitblinkers van vorig seizoen. Tijdens een persbabbel bij Chelsea verdedigde Meireles zijn beslissing.

"Ik kan alleen zeggen dat er één belofte was die Liverpool had gebroken. Daarom ben ik vertrokken. Liverpool vroeg me om een transferverzoek in te dienen. Ik was verrast dat Liverpool me wou verkopen in de zomer. Het heeft geen zin om hier verder op in te gaan. Ik wil me concentreren op mijn toekomst bij Chelsea."

Damien Comolli reageerde namens Liverpool al op de aantijgingen van Meireles: "Hij kwam me vragen om hem te verkopen omdat hij naar een andere club wou. We wilden hem niet verkopen, maar werden in een hoek gedrumd door dat transferverzoek. Hij vertelde ons dat hij niet meer voor Liverpool wou spelen. Als iemand hier niet meer wil zijn, kun je hem moeilijk verplichten om te blijven. In januari maakten we al hetzelfde mee met Fernando Torres. Het is al lastig genoeg om 25 spelers tevreden te houden terwijl er maar 11 kunnen spelen. Als er dan ook nog spelers rond lopen die hier niet willen zijn ..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties