Bayern München twijfelt aan Robben

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Bayern München twijfelt aan Robben
Foto: © SC

Arjen Robben (foto) krijgt mogelijks geen contractverlenging bij Bayern München als zijn contract in 2013 afloopt. "De Nederlander is te vaak geblesseerd", luidt het naar verluidt in bestuurskringen.

Arjen Robben sukkelt momenteel met een schaambeenontsteking en is hierdoor weer meerdere weken uit roulatie. "Het is een rare, heel lastige en ook gevaarlijke blessure", liet de Nederlander eerder deze maand weten. "Ik moet er echt mee oppassen en zeker niet te vroeg beginnen. Anders bestaat het risico dat het chronisch wordt", aldus Robben.

Bij Bayern München stellen ze vast dat Robben maar de helft van het totaal aantal wedstrijden heeft gespeeld sinds zijn komst in 2009 voor vele miljoenen euro's naar de Allianz Arena. "Wij willen niets liever dan dat Arjen weer 100 procent fit wordt", aldus bestuurslid Karl-Heinz Rummenigge. In de Duitse pers wordt nu al gewag gemaakt van het feit dat Bayern München niet echt happig is om het contract van Robben dat in de zomer van 2013 afloopt te verlengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties