Bewijst Hazard zich ook op hoogste toneel?

Bewijst Hazard zich ook op hoogste toneel?
Foto: © SC

In groep B komt vanavond Eden Hazard in actie met Lille. Zij ontvangen op eigen veld de Russische topclub CSKA Moskou. Inter Milan ziet het Turkse Trabzonspor over de vloer komen.

Hazard is in topvorm en scoorde dit weekend nog een magnifiek doelpunt in de Franse Ligue 1. Dat Lille dit siezoen Champions League speelde, was één van de grote redenen waarom onze landgenoot nog verkoos te blijven. Hij wou zich op het allerhoogste niveau ook tonen. Dat kan hij vanavond al zeker doen tegen het Russische CSKA Moskou.

Inter Milan krijgt dan weer Trabzonspor voorgeschoteld. Voor de Italianen mogen de Turken niet direct een probleem vormen. Het is de eerste keer dat Trabzonspor zich kan kwalificeren voor de groepsfases van het toernooi.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Lille en Inter zijn favoriet. Een gokje op Trabzonspor of CSKA Moskou daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Inter de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 199.5 euro bij een gok van 150 euro, Lille levert u 285 euro op. Bij winst van Trabzonspor wint u 1312.5 euro en bij een zege van CSKA Moskou krijgt u 592.5euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties