Groep B: Lille geeft voorsprong uit handen, Inter verliest

Melissa Maes
| 32 reacties

Lille kwam met twee doelpunten voor, maar liet CSKA Moskou terugkomen. Internazionale weet niet te scoren en verliest met het kleinste verschil van Trabzonspor.

Lille – CSKA Moskou
Lille kreeg CSKA Moskou over de vloer. Voor Eden Hazard en zijn Franse club was het hun vuurdoop in de Champions League. Geen stress, want net voor de rust bracht Sow Lille op voorsprong.

Ruim tien minuten in de tweede helft zorgde Pedretti voor de iets veiligere 2-0. Wat niemand nog durfde te denken, gebeurde toch. CSKA Moskou kwam op gelijk hoogte. Met nog een kwartier op de klok trapte Doumbia de 2-1 en in het slotminuut maakte hij zijn tweede van de avond.

Internazionale – Trabzonspor
In Groep B viel er nog een verrassing: Internazionale verloor het duel van Trabzonspor. De Italiaanse topclub kwam niet aan scoren toe en kreeg zo het deksel op de neus. Een kwartier voor tijd bezorgde Celustka de drie punten aan de bezoekers.