Loodst Witsel Benfica voorbij Manchester United?

Melissa Maes
| 15 reacties
Loodst Witsel Benfica voorbij Manchester United?
Foto: © SC

De eerste speeldag van de groepsfases in Groep C van de Champions League gaat tussen Benfica - Manchester United en FC Basel - FC Otelul Galati.

Benfica – Manchester United
Benfica-trainer Jorge Jesus geeft aan dat zijn spelers, onder wie Axel Witsel, overlopen van adrenaline. “De Champions League is het hoogst haalbare voor eender welke speler. Al de teams in onze groep maken kans om door te gaan. Theoretisch gezien zijn Benfica en Manchester United de sterkste ploegen.”

“Toch denk ik dat we Basel en FC Otelul Galati niet moeten onderschatten. Zij hebben dezelfde ambities en zullen ook geloven dat ze kunnen doorstoten in deze groepsfase.”

Sir Alex Ferguson vindt het fantastisch dat hij met Manchester United alweer kan aantreden in de Champions League. “Dat is echt geweldig: de sfeer, de uitdaging, de verschillende filosofieën, de verschillende culturen. Dat maakt de Champions League zo speciaal.”

FC Basel – FC Otelul Galati
Met FC Otelul Galati verwelkomt Groep C een nieuwkomer. De Roemeense club werd landskampioen en mag de eerste match aftrappen tegen de Zwitserse landskampioen FC Basel. Voor de Zwitserse club is het de vierde deelname aan de Champions League (2002/03, 2008/09 en 2010/11).

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Manchester United en FC Basel zijn favoriet. Een gokje op Benfica of FC Otelul Galati daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Manchester United de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 270euro bij een gok van 150 euro, FC Basel levert u 232,50 euro op. Bij winst van Benfica wint u 622,50 euro en bij een zege van FC Otelul Galati krijgt u 900 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties