"Valencia is misschien nóg sterker dan Chelsea"

Fabian Morren
| 46 reacties
"Valencia is misschien nóg sterker dan Chelsea"
Foto: © SC

"Ik heb ge-no-ten! Maar Genk mag in de Champions League nog meer lef tonen". Sef Vergoossen vindt de 0-0 tegen Valencia een zeer hoopgevend resultaat.

De voormalige coach van de Limburgers denkt dat Valencia Genk mogelijk onderschat heeft. "Wij hebben hetzelfde meegemaakt met Sparta Praag destijds. In onze Champions League-campagne startten we toen ook met een gelijkspel in eigen huis. maar het was een heel andere match, AEK loerde met één spits op de tegenaanval, het was een luizenploeg."

"Na de rust merkte je ook dat Valencia dacht: 'Oei, oei, we moeten rekening houden met dit Genk. Ik zag Valencia tegen Atlético spelen, een uur voetbalden ze fantastisch. Aan een hoog tempo met diepgang. ik zei dinsdag nog: 'Valencia is misschien nóg sterker dan Chelsea'."

"Het is gunstig dat Leverküsen met 2-0 verloor tegen Chelsea, maar de derde plaats moet het objectief blijven, want de drie tegenstanders hebben op papier meer kwaliteit", weet Vergoossen. "Wil Genk derde eindigen, zal het thuis moeten winnen van Leverküsen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties