Fletcher: "Willen City niet het vertrouwen geven"

Fletcher: "Willen City niet het vertrouwen geven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De derby tussen City en United maakt in Manchester de nodige emoties los. Darren Fletcher spreekt alvast strijdvaardige taal: "United staat op eenzame hoogte", aldus de middenvelder.

“Als City veel prijzen wint kan het misschien een wereldclub worden. Maar gezien de erkenning, staat United op eenzame hoogte", aldus Fletcher. "We willen City niet het vertrouwen geven dat ze ons niveau kunnen bereiken. Het is ons doel om prijzen te pakken en als wij dat doen, lukt het City dus niet. Het mooie aan United is de historie, niemand kan de Busby-babes of de tragedie in München vergeten."

“De historie en het succes, dat maakt deze club zo sterk”, vervolgt Fletcher. “Ploegen als Chelsea hebben al wel prijzen gewonnen, maar hebben nog niet de uitstraling en grootte van Manchester United. Dat willen we zo houden.”

“Jarenlang waren ze geen echte bedreiging. De derby was altijd wel een grote wedstrijd, maar nu leeft het enorm gezien de punten die er op het spel staan. In 2008 wonnen ze twee keer van ons, maar grepen wij de landstitel. Als we nu verliezen loopt de achterstand wel erg op. Het is de belangrijkste Manchester derby in jaren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties