Chelsea heeft het gehad met Fernando Torres

Fabian Morren
| 121 reacties
Chelsea heeft het gehad met Fernando Torres
Foto: © SC

Chelsea zou af willen van Fernando Torres. De Spaanse spits presteert onder de maat en scoort niet. De transfer lijkt een echte flop te worden.

Torres is de duurste spits in de Britse voetbalgeschiedenis. Hij maakte in januari de overstap van Liverpool naar Chelsea, maar kon op geen enkel moment overtuigen bij zijn nieuwe club in het afgelopen jaar.

Dit seizoen scoorde hij amper vier keer, waarvan twee doelpunten tegen Racing Genk (5-0). De aanvaller zoekt na zijn blessure duidelijk naar zijn beste vorm en lijkt die maar niet terug te vinden.

De voorbije weken heeft Chelsea-coach André Villas-Boas enkel nog een plaatsje op de bank voor Torres. In de topper tegen Manchester City bleef hij daar de hele wedstrijd zitten. Bij het winnende doelpunt van Frank Lampard bleef hij als enige van de Chelsea-spelers onbewogen.

Aanvankelijk wilde Chelsea Torres eventueel verhuren, maar nu lijkt de Engelse topclub definitief hem te willen verkopen. Aan minder dan de helft van de prijs, want niemand die op dit moment nog meer dan vijftig miljoen wil neertellen voor Torres.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties