Dembélé pakt puntje tegen Chelsea

Melissa Maes
| 13 reacties

Chelsea wist op tweede kerstdag thuis niet te winnen van Fulham. Moussa Dembélé speelde de volledige negentig minuten, bij Chelsea bleef Romelu Lukaku op de bank.

Op bezoek bij stadsgenoot Chelsea wist Moussa Dembélé met Fulham te gelijk te spelen. Chelsea was nochtans het grootste gedeelte van de wedstrijd de bovenliggende partij. Vooral in de eerste helft was de thuisploeg heer en meester.

Enkele minuten na rust viel dan toch de verdiende openingstreffer. Een voorzet van Ashley Cole werd door Fernando Torres knap gecontroleerd, waarna Juan Mata de 1-0 in doel werkte.

Fulham kwamen geheel tegen de verwachting in tien minuten later op gelijke hoogte. Bryan Ruiz stond met een prachtige kapbeweging aan de basis van de gelijkmaker. De Costa Ricaan zette vanaf rechts voor, waarna Clint Dempsey voor de eindstand zorgde.