Siena dolt met Lazio

Sam Soetaers
| 2 reacties

Lazio heeft zaterdagavond met de punten gemorst. De nummer vier uit de Serie A ging kansloos ten onder bij Siena.

Siena won van Lazio met 4-0. De thuisploeg kwam al na elf minuten spelen op voorsprong door een strafschopdoelpunt van Destro. Emanuele Calaiò verdubbelde na 34 minuten de score.

Nog voor rust was het kalf helemaal verdronken voor Lazio. Calaiò bracht via de stip de 3-0 ruststand op het bord. Aan de daaropvoorgaande fase kreeg Lazio-doelman Albano Bizzarri nog een rode kaart onder de neus geschoven.

In de tweede helft legde opnieuw Destro de 4-0 eindstand vast. Door die zege is Siena voorlopig weg uit degradatiezone. Lazio blijft wel vierde, maar ziet de clubs boven hen verder uitlopen.