De Laet: “Wie weet heeft Ferguson me nog nodig”

Thomas De Block
| 18 reacties
De Laet: “Wie weet heeft Ferguson me nog nodig”
Foto: © SC

Ritchie De Laet keerde met een blessure terug naar Manchester United, nadat Norwich City zijn huurcontract had stopgezet. De jonge verdediger revalideert momenteel maar gelooft in een toekomst bij United.

De Laet herstelt van een rugblessure die hem al zes weken langs de kant hield. Norwich City zag zich echter genoodzaakt om de huurovereenkomst met de Belg stop te zetten. Volgens De Laet was dat een logische keuze:

“Het probleem is dat Norwich slechts twee spelers kan huren in de Premier League. In zijn strijd om het behoud kan het elke speler dan ook goed gebruiken.” De Laet staat echter nog minstens zes weken aan de kant, waardoor Norwich City niet meteen een beroep op hem kon doen.

Uiteindelijk stemde De Laet in met een onderlinge stopzetting van de uitleenbeurt. Over de toekomst maakt de verdediger zich alvast weinig zorgen:

“Ik heb nog een seizoen te gaan na dit, maar ik ga in de zomer met Sir Alex bespreken of ik nog in zijn plannen pas of dat ik weer wordt uitgeleend”, aldus De Laet in HLN.

Stilletjes droomt de ex-Antwerp-speler van meer: “Wie weet heeft Ferguson me nog nodig, want hij zit zelf ook met veel geblesseerden in zijn kern”, klinkt het hoopvol bij De Laet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties