Zlatan krijgt het aan de stok met journalist

Tomas Taecke
| 21 reacties
Zlatan krijgt het aan de stok met journalist
Foto: © SC

Zlatan Ibrahimovic heeft zich zondag, ondanks de 2-0-zege tegen Lecce, misdragen na de wedstrijd. De Zweed kreeg het aan de stok met een journalist die volgens Ibra de verkeerde vragen stelde.

Na de zege tegen Lecce heeft Zlatan Ibrahimovic zich negatief laten opmerken in een gesprek met een Italiaanse journalist van SkySport. De journalist vroeg of hij nog boos was op coach Allegri, die hij na de 3-0-nederlaag tegen Arsenal naar verluidt de volle laag zou hebben gegeven.

Zlatan reageerde verbaasd en diende de journalist van antwoord: "Sommige mensen zouden beter zwijgen, ze praten over zaken waar ze niets van afweten". Ibra gooide er nog enkele scheldwoorden tegenaan en schoot vervolgens zijn haarelastiek in de richting van de journalist alvorens kwaad op te stappen.

Zondagavond maakte AC Milan via een persbericht wereldkundig dat het confict ondertussen opgelost is. Ibrahimovic en de journalist hebben volgens de werkgever van de Zweed alles uitgepraat, waarbij de rebel zijn verontschuldigingen heeft aangeboden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties