Rosicky voetbalt langer in Londen

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Rosicky voetbalt langer in Londen
Foto: © SC

Tomas Rosicky (foto) heeft zijn contract bij Arsenal verlengd, al werd de duur niet bekendgemaakt. De Tsjechische international speelt na veel blessureleed alweer een tijdje op zijn oude niveau waarmee hij vroeger furore maakte bij Borussia Dortmund.

Tomas Rosicky (31) speelt al sinds 2006 bij Arsenal. In die periode kwam hij eigenlijk maar tot 156 wedstrijden waarvan 28 partijen dit seizoen. Scoren deed de Tsjech al negentien keer in de voorbije zes jaar en dat heeft alles te maken met een pak blessureleed die de middenvelder als je alles optelt maanden en maanden van de velden heeft gehouden. Het contract van Rosicky liep overigens deze zomer af.

"Ik ben zeer vereerd een nieuw contract te onderteken. Ik hou van deze club en draag graag het shirt van Arsenal. Deze club is mijn thuis geworden. De toekomst ziet er ook goed uit. Ik wil met Arsenal nog prijzen zien te winnen en ik zal hard vechten om mijn droom uit te laten komen", aldus Rosicky op de website van de club.

Ook manager Arsène Wenger is blij met de contractverlenging. "Ik ben altijd een fan van hem geweest. Ik ben blij dat hij koos om hier langer te blijven", besluit de Fransman.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties