Prandelli: "Wij zullen aanvallen!"

Dennis Moonen
| 10 reacties
Prandelli: "Wij zullen aanvallen!"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aan de vooravond van de clash tussen Duitsland en Italië op het EK heeft Italiaans bondscoach Cesare Prandelli zich positief uitgelaten over de winstkansen van zijn team. "Mijn spelers zijn er helemaal klaar voor."

Duitsland geldt nog altijd als lichte favoriet voor de finale te halen in Kiev. Toch was Prandelli allesbehalve nerveus op de persconferentie. "We leven rustig en relaxed naar deze wedstrijd toe en we gaan proberen ons eigen spel te spelen. We gaan aanvallen, ook al zit hier een risico achter."

Duitsland-Italië is ook een beetje Mesut Özil tegen Andrea Pirlo. Voor Prandelli is het Italiaanse middenveld evenwaardig aan dat van de Mannschaft. "Het middenveld van de Duitsers puilt uit van de creativiteit en techniek. Maar dat van ons is één van de beste van de wereld. We zijn in staat om hen op te vangen."

Volgens insiders zal bij de Italianen Diamanti voorin de plaats innemen van Antonio Cassano. Maar Prandelli liet nog niet in zijn kaarten kijken. Enfant terrible Mario Balotelli lijkt wel zeker van een plaats in de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties