Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Burgemeester Thienpondstadion
WS Woluwé laat zege liggen in slotminuut
carol Vander Cruyssen

WS Woluwé staat nog steeds in de kop van het klassement in tweede klasse. De ploeg verloor nog geen enkele match. Toch moest het in Oudenaarde vrede nemen met een 2-2 gelijkspel. Dat kwam er in een prangende slotfase.

Bij Oudenaarde ontbraken draaischijf Martens (gekwetst) en Meert (geschorst). In een aangename en spannende wedstrijd prikte Frutos in de beginfase na een scrimmage op hoekschop de bal tegen de netten. Nadat Vervaecke met een geweldige pegel de kruising trof, nam WS het hef in handen. Ook zij vonden na een vrije trap van Guerenne het doelkader en ook de rebound van Amoah stierf uit tegen de dwarsligger. Via een kopbal van Guerenne kwam WS op slag van rust op gelijke hoogte.

Kort na de rust kwam WS voor na een indrukwekkende solo van opnieuw Guerenne. Invaller Yagan vond ook nog het doelkader op zijn weg en WS verzuimde de klus te klaren op de counter. Tussendoor werd een kopslag van Van Den Bossche van de lijn gekeerd en zweefde doelman Soubry een hard schot van Vervaecke uit de kruising. In een prangende slotfase pakte Loembagaby een tweede gele kaart en duwde Frutos de gelijkmaker binnen, nadat een poging van de mee opgerukte thuisdoelman Merlier van de lijn werd gekeerd.

Doelpunten:

4' 1-0 via A. Frutos

36' 1-1 via J. Guerenne

52' 1-2 via J. Guerenne

90+2 2-2 via A. Frutos