Lukaku: "West Brom is vergelijkbaar met Anderlecht"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Lukaku: "West Brom is vergelijkbaar met Anderlecht"
Foto: © SC

Lukaku voelt zich goed in zijn vel bij West Bromwich Albion. Lukaku scoorde het enige doelpunt in de overwinning tegen Reading op zaterdag. Op de website van West Brom geeft hij aan wat hij van de ploeg denkt: "West Brom is de perfecte ploeg om mijn kwaliteiten te ontwikkelen."

Bij zijn eerste basisplaats scoorde Lukaku meteen het winnende doelpunt, de spits geeft aan dat zijn aanpassing perfect verlopen is: “West Brom is perfect om te groeien als speler. Op mijn leeftijd is het belangrijk om veel te spelen.”

“Ik hoorde van verschillende spelers dat het een vriendelijke, sfeervolle club was. Toen ik hier aankwam bleek dat te kloppen, het is vergelijkbaar met Anderlecht op dat vlak. Mijn vriendin en ik hebben ons ook goed gesetteld in Birmingham, het is een erg mooie stad.”

Lukaku’s toekomst ligt echter nog steeds bij Chelsea: “Vorig jaar was een goede voorbereiding bij Chelsea, nu kan ik me tonen bij West Brom. Mijn droom blijft spelen voor Chelsea en daar ligt ook mijn ambitie op langere termijn. Op korte termijn wil ik blijven presteren voor West Brom, te beginnen met de bekermatch tegen Liverpool nu woensdag. In de competitie wonnen we dus Liverpool zal zeker revanche willen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties