Ceulemans: "Wilde terug op het veld staan"

Christophe van den Boom
| 6 reacties
Ceulemans: "Wilde terug op het veld staan"
Foto: © SC

Jan Ceulemans heeft opnieuw werk. Nadat hij deze zomer Westerlo verliet, zat hij even zonder club. Nu gaat hij aan de slag bij derdeklasser Cappellen FC. Hij tekende er een contract voor één seizoen.

De keuze voor een derdeklasser is toch opmerkelijk. “Ik had kunnen wachten op een eerste- of tweedeklasser, maar dat had lang kunnen duren. En om dan weer te belanden bij een club die achterin staat…”, verduidelijkt hij zijn keuze.

“Voor jezelf moet je die keuze maken. Of je wacht op een eersteklasser, in de wetenschap dat zoiets lang kan duren. Of je gaat in op aanbiedingen die je op het moment zelf krijgt. Ik heb voor het laatste gekozen”, voegt Ceulemans toe.

De oefenmeester wil de Antwerpse club naar de top in derde klasse leiden.  “Bij Cappellen spelen enkele jongens die uit eerste en tweede klasse komen. Ze moeten nu bewijzen dat ze aan de top van derde klasse kunnen spelen”, aldus de Caje. “Voor mij wordt het aanpassen, maar ik zat jaren geleden al eens in derde klasse, dus zo nieuw is het ook allemaal niet.”

Het belangrijkste voor hem is dat hij opnieuw aan de slag kan. "De honger om op het veld te staan was bijzonder groot. Ik miste het toch wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties