Wilmots: "Ik was er snel uit"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 29 reacties
Wilmots: "Ik was er snel uit"
Foto: © SC

Marc Wilmots maakte vandaag zijn selectie bekend voor de interlands tegen Servië en Schotland. Jelle Vossen en Nacer Chadli worden opnieuw opgeroepen. De bondscoach had naar eigen zeggen geen moeite met het maken van de selectie.

 

“Ik was er snel uit, we hebben geen geblesseerden. Enkel is Guillaume Gillet geschorst voor de eerste wedstrijd. Ik wou er hem wel bij want hij heeft de laatste 4 wedstrijden erg goed gespeeld. Het is belangrijk dat hij toch al bij de groep is en kan meetrainen. We stomen hem klaar voor Schotland waarmee ik niet wil gezegd hebben dat hij zal spelen”, aldus Wilmots.

Over Jelle Vossen wou de bondscoach het volgende kwijt: “We hebben Vossen vaak gescout en hij heeft veel gescoord. Hij verdient deze selectie op basis van zijn prestaties.” Ook Chadli is er na blessure opnieuw bij: “Ik was tegen Nederland al heel tevreden over Chadli. Daarna raakt hij geblesseerd, dat kan gebeuren. Recent zag ik hem terug bij Twente goed presteren, dus het is logisch dat hij er opnieuw bij is.”

De volledige selectie geven we hieronder nog eens mee.

Doel: Courtois (Atletico Madrid), Gillet (Torino), Mignolet (Sunderland)

Verdediging: Alderweireld (Ajax), Ciman (Standard), Gillet (Anderlecht), Kompany (Manchester City), Lombaerts (Zenit), Van Buyten (Bayern), Vermaelen (Arsenal), Vertonghen (Tottenham)

Middenveld: Chadli (Twente), Defour (Porto), Dembele (Tottenham), Fellaini (Everton), Simons (Nürnberg), Witsel (Zenit)

Aanval: Benteke (Aston Villa), De Bruyne (Bremen), Hazard (Chelsea), Lukaku (West Bromwich), Mertens (PSV), Mirallas (Everton), Vossen (Genk)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties