"Scheids schuldig voor nederlaag tegen Inter"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 25 reacties
"Scheids schuldig voor nederlaag tegen Inter"
Foto: © SC

Massimiliano Allegri, de trainer van AC Milan, steekt de schuld van de nederlaag tegen Inter op de scheids. Allegri was erg kwaad toen een goal van Montolivo afgekeurd werd na een volgens hem vermeende fout op doelman Handanovic.

AC Milan verloor de milanese derby met het kleinste verschil tegen Inter. Het kon een vroege goal van Samuel nooit te boven komen. Ook niet tegen tien man, toen Nagatomo van Inter een tweede gele kaart kreeg na handspel. Toch was de ref de gebeten hond volgens Allegri.

“normaalgezien praat ik nooit over scheidsrechters. Vandaag moet ik echter wel, de scheids had het fout in deze wedstrijd. In de eerste helft maakte hij een technische fout, hij floot twaalf seconden te vroeg af. Na de rust haalde de laatste man van Inter Emanuelson neer, in plaats van rood floot de ref tegen Emanuelson.”

“Misschien was er ook een penaltyfout op Robinho. De rode kaart van Nagatomo was duidelijk, hij kon die onmogelijk niet geven. De ref had geen geluk vandaag, de fouten die hij maakte waren duidelijk.”

Allegri was vooral ontevreden over de afgekeurde goal van AC Milan na een fout op keeper Handanovic. “Ik weet niet waarom de scheids floot bij die goal. Hij was zoals ik al zei ongelukkig op de beslissende momenten.”

Milan staat nu elfde in de Serie A met amper zeven punten uit zeven wedstrijden. Inter staat momenteel vierde met 15 punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties