Bambrugge RC
Eendracht Opstal
Datum: 18/11/2012 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 12
Eendracht Opstal wint bij RC Bambrugge
Gentil Dossche
| 0 reacties
Eendracht Opstal wint bij RC Bambrugge
Foto: © SC

Een collectief en gedreven Eendracht Opstal heeft de verplaatsing naar Bambrugge winnend afgesloten, al werden enkele open kansen gemist. Opnieuw bleek de thuisploeg te onmondig om de bezoekers af te stoppen.

Speltechnisch hield het toch erg wisselvallige Bambrugge in de eerste helft gelijke tred met Opstal, dat wel tekende voor de betere kansen. Chakib Charifi hield er de spanning in door er een viertal de nek om te wringen. Toen Sven Munaron zich kon doorzetten bediende hij Dimitri Deleau en die werkte perfect af (24’). Bambrugge reageerde via Lars Wantens maar Maarten Munaron haalde het schot van onder de lat.

Na de koffie ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker. Tom De Moerloose zag zijn kopbal echter van de lijn geveegd. Opstal hield de gelederen goed gesloten en Bambrugge miste creativiteit om de bezoekers te ontwrichten. Met nog een kwartier op de klok zat de gelijkmaker er toch aan te komen toen de bal op de stip ging en Kevin Goossens zijn verantwoordelijkheid nam. Maarten Munaron koos de goede hoek en ranselde het leder uit zijn doelvlak. Ook op een knal van de thuisspits gaf de bezoekende goalie geen krimp. De klaarkijkende Sven Munaron bediende Dean Van Raemdonck en de match was gespeeld (86’). In blessuretijd kon Tom Rooms nog de aansluitingstreffer tegen de netten jagen maar meer dan een eerredder zat er niet in.

Zaterdagavond trekt Bambrugge naar Melsele en zondag is Opstal gastheer voor Dikkelvenne.

RC Bambrugge: De Temmerman, Vijverman (80’ Van Wynendaele), De Moerloose, Arnolis, Wantens, Porrez, Rooms, De Durpel, Meuleman, De Vis, Goossens.

Eendracht Opstal: Maarten Munaron, Van Hoomissen, Van der Elst, Saerens, Deleau, Haegeman, Maes, Noben, Mannaerts (76’ Van Britsom), Sven Munaron (92’ Straetman), Charifi (60’ Van Raemdonck).

Doelpunten:24’ Deleau 0-1, 86’ Van Raemdonck 0-2, 91’ Rooms 1-2.

Kaarten: geel: Haegeman, Charifi.

Scheidsrechter: Henri Van De Velde.