Reactie Biglia: "We moeten het beste onthouden"

Biglia: "We moeten het beste onthouden"
Foto: © SC

Lucas Biglia was als kapitein bijzonder fier op zijn ploeg, maar aan de andere kant natuurlijk ook zeer ontgoocheld omdat er meer in zat voor paars-wit in de voorbije zes matchen.

Johan Walckiers in Malaga

Nu goed, vijf wedstrijden waarin Anderlecht meer verdiende dan vijf op vijftien. "We hadden vooral op Zenit en thuis tegen Milan meer moeten halen. We verdienden dat ook", vond Biglia. "Maar we mogen trots zijn op wat we hebben laten zien. Tegen Malaga thuis kwamen we er niet aan te pas, maar vandaag hadden we de kans om te winnen. En verdienden we dat ook."

De afgekeurde goal voor de rust was natuurlijk één van pijnlijke momenten. "Dieu raakt die bal niet of neemt geen deel aan de actie. Hij stond blijkbaar ook geen buitenspel. De scheidsrechter ziet dat blijkbaar niet. Op dit niveau fluit de scheidsrechter bijna altijd voor de thuisploeg, maar ik wil zeker geen kritiek geven. Tijdens de pauze heb ik hem er over aangesproken, maar hij zei niets behalve: 'speel verder'. Voor ons was het echter moeilijk.  Zeker omdat we tijdens de pauze hoorden dat Zenit voor stond."

"We moeten het beste uit deze campagne onthouden. Onze jongeren hebben het fantastisch gedaan en we hebben getoond dat we mee kunnen met de grote jongens."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties