Groep B: Alles beslist behalve groepswinst

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Groep B: Alles beslist behalve groepswinst
Foto: © SC

In groep B ligt bijna alles al in een definitieve plooi. Montpellier is Europees uitgeschakeld, Olympiakos trekt na Nieuwjaar richting Europa League. Schalke en Arsenal gaan door naar de volgende ronde. Enkel de groepswinst is nog niet zeker.

Olympiakos - Arsenal

Het Arsenal van Thomas Vermaelen moet winnen in Griekenland tegen Olympiakos. Enkel dan kan het de groepswinst nog afsnoepen van Schalke 04. De Duitsers hebben één punt voorsprong en een beter onderling resultaat. Een gelijkspel is dus niet voldoende.

Olympiakos zal Arsenal, dat niet in grote vorm steekt, voor het fanatieke thuispubliek willen verslaan vooraleer het naar de Europa League moet. De Grieken kunnen niet rekenen op de geblesseerden Lykogiannis en Papadopoulos. Holebas is verder geschorst en Modesto krijgt rust.

Bij Arsenal speelt vanavond Koscielny al zeker niet, hij heeft een dijverrekking. Sagna is nog twijfelachtig. Rosicky zit na lang blessureleed in de kern.

Montpellier - Schalke 04

Als de Franse kampioen nog een beetje glans wil geven aan deze campagne, zal het moeten winnen van Schalke 04. Montpellier haalde amper één schamel puntje in deze Champions League nota bene op bezoek bij de Duitsers.

Montpellier zal misschien moeten rekenen op derde doelman Ligali in deze wedstrijd. Eerste keeper Jourdren is twijfelachtig. Zijn vaste vervanger, Pionnier, is al zeker out. Een andere afwezige is Karim Aït-Fana, hij heeft een langdurige knieblessure.

Schalke mist drie geblesseerden: Afellay, Höger en Metzelder.

Olympiakos favoriet tegen Arsenal volgens UNIBET

UNIBET ziet Arsenal geen groepswinnaar worden. Het ziet Olympiakos als favoriet. Een gokje wagen op één van beide ploegen? Open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Olympiakos inderdaad wint, krijgt u 129 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Arsenal bij UNIBET van 60 euro kan u maar liesft 198 euro opleveren!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties