Groep G: Celtic hoopt op Lionel Messi

Fabian Morren
| 0 reacties
Groep G: Celtic hoopt op Lionel Messi
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Celtic of Benfica: wie vergezelt Barcelona naar de achtste finales. Beide ploegen komen nog in aanmerking, want ze hebben evenveel punten.

Zowel Benfica als Celtic hebben zeven punten. Spartak Moskou is al uitgeschakeld, ook voor de Europa League. Celtic moet meer punten behalen dan Benfica op het veld van Barcelona om de tweede plaats veilig te stellen.

Barcelona laat alvast een aantal sterkhouders rusten tegen Benfica. "Ik ben niet bezorgd over wat andere teams doen, ik denk enkel aan mijn eigen team", zegt Celtic-coach Neil Lennon. "Vooraf gaf niemand ons een kans in deze groep. Nu staan we hier wel mooi. Het zal tegen Spartak een open wedstrijd worden."

Zal Barcelona zijn job nog doen tegen Benfica? "Alle wedstrijden zijn voor ons belangrijk", gooit trainer Tito Vilanova er met plezier een huizenhoog cliché tegenaan. Ik hoef mijn spelers niet te motiveren, want ze zijn profs en dit maakt deel uit van hun job."

Lionel Messi zit in de selectie, want hij kan het record van Gerd Müller verbreken. Misschien vanavond al. "We weten allemaal dat Messi dat record kan verbreken, maar het gaat in de eerste plaats om de match. Messi is zoals gewoonlijk gemotiveerd om te spelen."

Kan Barcelona winnen tegen Benfica?

Zal Barcelona straks Benfica verslaan? Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Barça wint, krijgt u 85,5 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Benfica bij UNIBET van 60 euro kan u 420 euro opleveren!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties