Groep H: Galatasaray of Cluj?

Groep H: Galatasaray of Cluj?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Galatasaray of het verrassende Cluj zal zich vanavond bij het al geplaatste Manchester United voegen. Voor het andere team wacht de Europa League, want Braga is al helemaal uitgeschakeld.

Manchester United – CFR Cluj

Manchester United is al zeker groepswinnaar, maar op de vorige speeldag verloren ze wel in Galatasaray. Dat moet Cluj proberen te sterken in hun wil om door te gaan naar de achtste finales, want het is nu al duidelijk dat Manchester United niet met hun beste ploeg zal aantreden. Wayne Rooney zal er vermoedelijk wel bij zijn, maar enkele andere sterren zullen rust krijgen met het oog op de belangrijke wedstrijd tegen Manchester City dit weekend.

Cluj heeft evenveel punten als Galatasaray, maar deed het slechter in de onderlinge duels. Daardoor is het zelfs mits een stunt op Old Trafford nog niet meteen zeker van de volgende ronde.

Sporting Braga – Galatasaray

Galatasaray heeft zichzelf een grote kans op de volgende ronde gegeven door op de vorige speeldag Manchester United te verslaan. Zelfs met een nederlaag kunnen ze zich mogelijk nog plaatsen voor de volgende ronde, met een zege zijn ze altijd geplaatst. Op bezoek bij Braga, dat in deze campagne nog maar 3 punten kon pakken en uitgeschakeld is, zou dat in principe moeten kunnen lukken.

Braga pakte die punten wel uitgerekend in Galatasaray en de Portugezen zullen hun afscheid op het Europese toneel voor dit seizoen toch op een positieve manier willen maken.

Kan Cluj winnen in Manchester?

Manchester United is duidelijk favoriet voor deze wedstrijd. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Manchesterwint, krijgt u 100 euro bij een gok van 60 euro. Maar een gokje op het verrassende Cluj van 60 euro kan je bij UNIBET maar liefst 291 euro opleveren!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties