Liverpool-coach vergelijkt Suarez met Messi

Nicolas Delacourt
| 6 reacties
Liverpool-coach vergelijkt Suarez met Messi
Foto: © SC

Het zal niemand verbazen dat coach Brendan Rodgers van Liverpool enkel maar lof kan uitbrengen over goudhaantje Suarez. "Hij is een soort Messi", zei de oefenmeester in een bui van enthousiasme over de aanvaller die hij de laatste twee duels vier keer zag scoren.

Rodgers nuanceerde zijn uitspraak toen hij enkele verslaggevers verbaasd zag opkijken. "Hij is nooit geblesseerd, ligt nooit op de massagetafel en speelt het liefst iedere week drie volledige wedstrijden. Daarbij scoort hij ook nog eens aan de lopende band. Hij is een fantastische speler."

Rodgers besefte waarschijnlijk ook wel dat verdere vergelijkingen met de vedette van FC Barcelona niet opgaan. Het Argentijnse wonderkind is niet alleen geniaal met de bal aan zijn voet, maar ook een ambassadeur voor de sport. Suarez heeft echter een minder goed imago. Zo beet hij al eens een tegenstander in de nek (Otman Bakkal) en liet hij zich racistisch uit over Patrice Evra. Ook zou hij de kunst van de schwalbes enigszins iets te goed beheersen .

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties