Futsal: België en Frankrijk gelijk

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Futsal: België en Frankrijk gelijk
Foto: © SC

De Belgische A-ploeg in het Futsal speelde in en tegen Frankrijk 2-2 gelijk. Bij de rust stonden de Fransen 2-0 voor maar de Belgen hadden kansen genoeg om in de tweede helft zelfs de overwinning uit de brand te slepen. Rahou en Sababti scoorden voor België.

Op het eind van de wedstrijd werd met een strafschop de ultieme kans op de 2-3 jammerlijk gemist. België bereidt zich via vriendschappelijke duels voor op het EK van 2014. Dat wordt in Antwerpen georganiseerd en dus moet België als gastland geen voorrondes afwerken.

Bondscoach Alain Dopchie rekende voor het vriendschappelijk duel met Frankrijk op de volgende spelers: David Morant (Futsal Topsport Antwerpen), Pietro Benetti (Futsal Hasselt), Karim Chaibai (Futsal Châtelineau), Omar Rahou (Futsal Châtelineau), Reda Dahbi (Futsal Hasselt), Samir Dahbi (Futsal Hasselt),Wilson Pires de Carvalho (Futsal Châtelineau), Yassine Achabar (Futsal Topsport Antwerpen), Valentin Dujacquier (Charleroi 21), Ahmed Sababti (Futsal Topsport Antwerpen), Aziz Hitou (Futsal Topsport Antwerpen), Abdelhak El Ghaadaoui (Futsal Topsport Antwerpen), Abdessamad Dendane (Dolce Vita Morlanwelz), Ayoub Anik (Charleroi 21)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties