Casteels: "Volgend seizoen wil ik spelen"

Casteels: "Volgend seizoen wil ik spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Koen Casteels zit momenteel weer op de bank bij Hoffenheim. Na de komst van doelman Gomes moest hij zijn plaats onder de lat weer afstaan. De ex-Genk-goalie wil volgend seizoen eerste doelman zijn en zoekt dus naar oplossingen.

Voor de winterstop mocht hij negen wedstrijden spelen, maar ondertussen verhuisde hij weer naar de bank door de komst van ex-PSV'er Gomes. "Coach Kurz zegt dat hij geen vaste nummer één heeft, maar ik maak me geen illusies: Gomes is gehaald om te spelen", aldus Casteels in HLN. "De trainer wil mij als jonge doelman niet opzadelen met de degradatiedruk. Ik begrijp dat hij me niet wil verbranden, maar ik wil spelen. Er zit niets anders op dan hard te blijven werken en hopen op speelkansen."

Even was er interesse van Club Brugge, maar dat sprong af. Na het seizoen denkt hij echter aan vertrekken. "Veel zal afhangen van het feit of we ons kunnen handhaven in de Bundesliga. Volgend seizoen wil ik ergens eerste doelman zijn. Kan dat bij Hoffenheim, graag. Kan dat niet, dan moeten we een oplossing zoeken. Op mijn leeftijd kan ik me niet verzoenen met nog een seizoen op de bank."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties