Neymar praat over Bayern München

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Neymar praat over Bayern München
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Braziliaan Neymar ontkende begin deze maand nog dat hij Santos voor het aflopen van zijn contact zou verlaten. De Braziliaanse spits verandert echt vaak van mening en laat Bayern München nu hopen dat hij naar Duitsland zal verhuizen.

Het zag er lange tijd naar uit dat FC Barcelona of Real Madrid de volgende bestemming zou zijn van Neymar. De wonderboy van FC Santos lijkt nu ook gecharmeerd te zijn door Bayern München en dat is vooral dankzij de komst van Josep Guardiola volgend seizoen naar de Duitse Rekordmeister.

"Voor mij zou het een droom zijn om ooit in Europa te voetballen", liet Neymar weten aan SID. "Ik voel me momenteel wel goed in Brazilië, maar ik zal op een gegeven moment toch eens de stap moeten zetten", aldus de 21-jarige aanvaller die nog niet wil bekendmaken wanneer hij juist een beslissing zal nemen over zijn toekomst.

Dat Barcelona en Real Madrid hun schaapje nog niet op het droge hebben, mag wel blijken uit het feit dat Neymar duidelijk aangeeft dat zijn toekomst niet noodzakelijk in Spanje ligt. "Ook Bayern is een grote club met uitzonderlijke spelers. Ik zie me zeker spelen voor die club", besluit Neymar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties