Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Stedelijk Sportcentrum Meesterstraat
Sint-Niklaas zet operatie redding verder

Sint-Niklaas heeft voor de tweede keer op rij gewonnen en nadert zo de veilige plaatsen in de stand. Slachtoffer van dienst was Eendracht Aalst. Ook Boussu Dour en WS Woluwé wonnen hun wedstrijd.

Sint-Niklaas – Eendracht Aalst 2-1

De Waaslanders leken lange tijd een vogel voor de kat in tweede klasse, maar met een zes op zes komt Sint-Niklaas terug onder de mensen te staan in de stand. Tegen Eendracht Aalst vielen alle doelpunten in het laatste kwartier. M’Bayo zette de thuisploeg op voorsprong, Bobby verdubbelde de score.

Diep in blessuretijd kon Bogaerts de bezoekers een eerreddend doelpunt bezorgen, maar verder raakte Aalst niet meer. De Ajuinen blijven zo steken op een elfde plaats in de stand.

Antwerp – Boussu Dour Borinage 2-3

Antwerp had geen te beste dag thuis tegen Boussu Dour. Het leek de pauze in te kunnen gaan met een 0-0 gelijkspel, maar daar besliste Koffi anders over. Hij wist in de slotminuten van de eerste helft nog twee keer te scoren. Ouejdide maakte er na rust zelfs 0-3 van voor de bezoekers.

Bruno Carvalho werd ingebracht, maar pakte vijf minuten later al een rode kaart. Ook Wamfor pakte nog zijn tweede gele kaart, waardoor Antwerp met negen man eindigde. Via Faucher en een strafschop kwam het wel nog tot 2-3 terug, maar puntengewin zat er niet meer in.