Lovendegem
Bambrugge RC
Datum: 16/03/2013 20:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 25
Bambrugge kan net niet stunten in Lovendegem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Bambrugge kan net niet stunten in Lovendegem
Foto: © SC

RC Bambrugge zag in de slotseconden een duur bevochten zege nog net door de vingers glippen. Zowel voor thuis- als uitploeg was de scheidsrechter de gebeten hond na de partij.

De geopende hemelsluizen maakten een zwaar veld nog moeilijker voor beide ploegen. Na 3 minuten was er een eerste dreiging met een schot van De Keukeleire over. Toen Diop gekwetst op het veld stond verlengde Schepens een diepe bal tot bij Meuleman die Hélin het nakijken gaf (12’). Lovendegem reageerde via De Keukeleire die naast besloot (18’) en De Coninck die over mikte (22’). Bambrugge liet niet begaan maar Meuleman kon een voorzet van De Durpel niet benutten. De Temmerman verkeek zich bij een hoekschop maar De Coninck was te verrast om goed in doel te koppen (31’). Even later was de bezoekende goalie attent op een poging van De Keukeleire. Een door de wind gedragen voorzet van Van Waes viel op de lat (37’).

De thuisploeg ging na de koffie direct op zoek naar de gelijkmaker maar Maes en Van Geem misten voor open doel (49’). Bambrugge gaf geen krimp en pas na een kwartier kwamen er terug enkele kansjes. Zowel De Keukeleire als Schepens vonden de goede richting niet. Toen Martens een duel aanging kreeg hij zijn 2de geel aangesmeerd en mocht gaan douchen (70’). Lovendegem kreeg geen diepgang in het spel en Bambrugge zocht de counter. Beide trainers wisselden rijkelijk en de bezoekers namen hun tijd bij iedere gelegenheid wat maakte dat de scheidsrechter ook navenant liet overspelen. In het ultieme slotoffensief van de thuisploeg werd een verre inworp weggewerkt tot bij Sucaet aan de 16 die voorbij De Temmerman in doel besloot.

Zaterdagavond trekt Lovendegem naar Dikkelvenne en zondag is Bambrugge gastheer voor SK Lebbeke

KSK Lovendegem: Hélin, Bouchaala (77’ Van Slycke), Diop (15’ De Coninck), Van Waes, Van Geem, Maes (73’ Dossche), De Keukeleire, Martens, Voet, Sucaet.

KRC Bambrugge: De Temmerman, De Moerloose, Porrez, Wantens, Arnolis, De Vis, Meuleman (89’ Vyverman), Schepens (81’ Claus), De Durpel, Mertens (91’ Van Wynendaele), Rooms.

Kaarten:Geel: Sucaet, Hélin, De Vis, Meuleman, Schepens, De Durpel. Rood: 70’ Martens (2x geel)

Doelpunten: 12’ Meuleman 0-1, 94’ Sucaet 1-1.