Real-directeur: "Varane was uitmuntend"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 21 reacties
Real-directeur: "Varane was uitmuntend"
Foto: © SC

Emilio Butragueño heeft zich lovend uitgelaten over Raphaël Varane. De jonge Fransman imponeerde gisteravond in het duel tegen Galatasaray en kende geen problemen met Didier Drogba of Burak Yilmaz. "Hij is een toptalent", weet ook de Spanjaard.

“We hebben geen steek laten vallen en Varane heeft een geweldige wedstrijd gespeeld”, begint Butragueño. “En dat allemaal tegen Didier Drogba, een fenomenale aanvaller die voor elke verdediger continu een bedreiging vormt”, gaat de Real-directeur verder.

“Je kan nu al zien wat voor voetballer hij in de toekomst zal zijn. Hij is heel zelfzeker, goed aan de bal en een verdediger die amper overtredingen maakt. Hij ziet de ruimtes erg goed en wij zien veel toekomst in Varane.”

Varane zelf was na afloop van de wedstrijd in Madrid zeer bescheiden. “Ik ben er om het team te helpen en te doen wat José Mourinho ons opdraagt. Ik ben tevreden over de prestatie van het team en van mezelf. Maar de weg is nog lang om de Champions League te winnen”, beseft het Franse goudklompje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties