Vandiepenbeeck: "De spelers verdienen dit"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Vandiepenbeeck: "De spelers verdienen dit"
Foto: © SC

Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport kende White Star Woluwe nu toch een licentie toe voor volgend seizoen. Zo mag de ploeg deelnemen aan de eindronde. Vincent Vandiepenbeeck vindt het verdiend voor zijn ex-ploegmaats.

Door Sander De Graeve

"Ik ben content voor de spelers en de mensen die de club overgenomen hebben. Zij verdienen dit", aldus Vandiepenbeeck aan Voetbalkrant.com. De middenvelder verbrak midden april zijn contract en zal de eindronde dus niet spelen. "Ik heb er geen spijt van, daarvoor is er te veel gebeurd dit jaar. Ik weet wel dat enkele spelers die net als ik hun contract verbraken terugkeerden."

Vandiepenbeeck denkt dat Woluwe wel een kans maakt in de eindronde. "Ze maken zeker een kans. Misschien kunnen ze uit heel deze zaak extra motivatie putten om er vol voor te gaan. Wie weet doen ze iets speciaals. Na alles wat er gebeurde zou het wel heel mooi zijn."

Trainer Mazzu is intussen wel al naar Charleroi. "Ze gaan hem uiteraard missen. Persoonlijk vond ik het een supertrainer. Hij kreeg een kans bij Charleroi en verdient dat ook. De ploeg zal er met een andere trainer natuurlijk anders uitzien in de eindronde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws