Fellaini benadrukt: "Ik ben geen nummer 10"

Fabian Morren
| 5 reacties
Fellaini benadrukt: "Ik ben geen nummer 10"
Foto: © SC

Speelt Marouane Fellaini volgend seizoen nog bij Everton. Het is koffiedik kijken. Zelf weet de Rode Duivel het ook nog niet, zo vertelt hij in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

"We zullen zien. Nog één wedstrijd met Everton, nog twee met de Rode Duivels en daarna zien we wel. Ik heb nog met geen enkele club om de tafel gezeten", zegt Fellaini.

Fellaini mag voor 26 miljoen euro naar een club die Champions League speelt. "Elke voetballer wil in de Champions League spelen, logisch toch? Met Everton raakten we nog nooit zover. De Champions League is een ambitie. Lukt het niet bij Everton, dan wel bij een andere club. Liefst blijf ik in Engeland. De Premier League is de beste competitie ter wereld."

Fellaini vindt zichzelf overigens geen nummer 10. "Ik heb op die positie veel gescoord en ook goeie wedstrijden gespeeld, maar ik ben geen nummer 10. Ik heb nooit anders geweten dan dat ik ballen moest recupereren en ik ben op mijn best in een dienende rol. Als ik naar een andere club ga, is het als een 6 of een 8. Ook vanuit die posities kan ik gevaar creëren en scoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties