Lambert waarschuwt: "Benteke heeft nog veel te leren"

Lambert waarschuwt: "Benteke heeft nog veel te leren"
Foto: © SC

Christian Benteke heeft al een paar keer te kennen gegeven dat hij volgend seizoen misschien toch wel naar een grotere club wil. Bij Aston Villa denken ze er echter niet over om hun paradepaardje te laten vertrekken.

Met negentien goals deed Benteke het ongelooflijk goed, maar toch heeft hij volgens manager Paul Lambert nog veel te leren. "Hij moet de realiteit niet uit het oog verliezen. Hij is nog maar tien maanden in Engeland en bij Aston Villa is iedereen weg van hem. Hij begint net en hij gaat een terugval krijgen, zoals iedereen. Als hij richting de vierhonderd of vijfhonderd wedstrijden gaat kunnen we zeggen: ‘Ja, hij is echt een goede speler’."

Lambert denkt ook niet dat de Rode Duivel de club gaat verlaten. "Honderd procent zeker weet je het nooit, maar hij heeft nog een contract voor drie seizoenen en de club staat altijd op de eerste plek. Hij heeft een seizoen achter de rug zonder blessures en schorsingen, behalve de laatste dag. Dat is uniek. Hij moet niet vergeten dat hij nog maar 22 jaar oud is en dat hij nog veel te leren heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties