Beckham bedankt moeder met Audi

Beckham bedankt moeder met Audi
Foto: © SC

David Beckham heeft een nieuwe hobby: cadeautjes uitdelen. De wereldster liet eerder al weten dat hij een punt zet achter zijn rijkgevulde carrière.

Voor alle duidelijkheid: Beckham stopt met voetballen. De Engelse legende toonde zijn laatste kunstjes tussen de miljonairs van Paris Saint-Germain en wil zich vanaf nu gaan toeleggen op zijn gezin. Al zal hij wellicht nog te zien zijn in menig reclamespotje.

Golden Balls speelde de voorbije jaren voor onder andere Manchester United, Real Madrid en LA Galaxy. In The Sun laat de wederhelft van Posh Spice dan ook optekenen dat hij het nooit zo ver zou geschopt hebben zonder zijn moeder en schoonmoeder. Beide dames vlogen immers de wereld rond om voor zijn kroost te zorgen. En liefde heeft wel degelijk een prijs. Becks kocht beide vrouwen een Audi Q3 van een slordige 35.000 euro per wagen.

En volgens een ingewijde van de familie zal het daar niet bij blijven. “Nu David niet langer voetbalt, heeft hij tijd genoeg om zijn dierbaren te bedanken voor de afgelopen jaren. En geld is zeker geen probleem.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties