"Het was niet om Messi te blesseren"

"Het was niet om Messi te blesseren"
Foto: © SC

Lionel Messi kende niet zijn beste wedstrijd in de eerste confrontatie met Atlético Madrid om de Spaanse Super Cup. Verdediger Diego Godin besloot dan ook nog eens dat zijn ploegmaats de Argentijn extra moesten aanpakken.

De Uruguayaan leek zijn ploegmaat Miranda te zeggen dat hij Messi flink moest tackelen. "Het zijn gebaren van het voetbal. Als je zelf speelt weet je wel wat ik bedoel", verdedigt hij zich. "Ik zag dat hij last had en ik maakte een gebaar naar mijn ploeggenoten dat we er kort op moesten zitten. Bij Atlético spelen we iedere bal alsof het onze laatste is, dat heeft ons al veel opgeleverd."

"Uiteraard was het met het diepste respect voor Messi. Ik stap niet het veld in om iemand expres te blesseren en ik zou mijn teamgenoten ook nooit vragen om dat te doen. We moeten echter wel op de tegenstander letten, omdat we er alles aan doen om te winnen. Er zijn gebaren om de tegenstander vast te zetten, om er kort op te zitten. Het is een finale en we moeten op de limiet spelen, maar er is geen kwaadaardigheid in het spel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties