Coach KFCO: "Branddonk vreesde onterecht voor pak rammel"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 33 reacties
Coach KFCO: "Branddonk vreesde onterecht voor pak rammel"
Foto: © SC

KFCO Beerschot-Wilrijk boekte gisteren 9 op 9, maar kende wel de nodige moeite met Branddonk. Coach Urbain Spaenhoven was na de wedstrijd vol lof over de tegenstander. "Ik denk dat ze het andere clubs nog moeilijk zullen maken."

Branddonk maakte het KFCO allesbehalve makkelijk en kwam zelfs op voorsprong. “Het is niet verwonderlijk dat een ploeg als Branddonk onder de indruk komt van de omstandigheden op het Kiel. Ze hadden echter niets te verliezen en het was een moeilijk te bespelen ploeg. Ze vreesden op voorhand onterecht voor een pak rammel.”

In de slotfase kwam Beerschot-Wilrijk nog goed weg. Snyders redde uiteindelijk de meubelen voor de thuisploeg. “Branddonk staat gekend om zijn vechtlust. Ik denk dat ze in de toekomst een bondgenoot kunnen worden voor ons omdat ze het andere clubs nog moeilijk zullen maken.”

Spaenhoven had ook niets dan lof voor de fans, die opnieuw talrijk aanwezig waren op het Kiel. “Indrukwekkend als je die interactie van de spelers met de supporters ziet. Echt ongelofelijk hoe die fans achter de ploeg staan. Gelukkig kunnen wij voor hen telkens een goed verhaal schrijven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties