Newcastle toont interesse in Vermaelen

Leander Mespreuve
| 7 reacties
Newcastle toont interesse in Vermaelen
Foto: © SC

Newcastle United won gisteren met 2-0 van Chelsea. Daarmee klom het na een aarzelende start op naar de negende plaats in de rangschikking. The Magpies willen zich komende winter defensief versterken met onze Rode Duivel.

Volgens ‘The Daily Star Sunday’ zal Newcastle in de winterperiode proberen om Thomas Vermaelen te huren van Arsenal. Directeur Joe Kinnear bekeek de Belg tweemaal de afgelopen maand, en ziet in hem de ideale defensieve versterking.

Newcastle incasseerde dit seizoen al zestien tegendoelpunten. Enkel de die drie ploegen die op een degradatieplaats staan in het klassement -  Norwich, Sunderland en Crystal Palace - slikten dit seizoen meer tegentreffers.

Wenger ziet een tijdelijke oplossing voor de Rode Duivel wel zitten, al heeft de keuzeheer defensief alles behalve weelde.

Vermaelen viel gisteren in de slotfase in tegen Liverpool na een lang aanslepende blessure. Vooralsnog behoudt de Franse coach het vertrouwen in zijn centrale tandem Mertesacker – Koscielny. Indien Vermaelen zijn kansen op speelminuten in Brazilië gaaf wil houden, zal hij toch dringend speelminuten moeten maken in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties