"Nooit leuk om afgestraft te worden"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
"Nooit leuk om afgestraft te worden"
Foto: © SC

De Antwerp Ladies gingen afgelopen dinsdag met 0-5 onderuit tegen PEC Zwolle. "Het ontbrak ons opnieuw aan efficiëntie", is Marlies Verbruggen eerlijk.

De Antwerp Ladies hebben hun start in de BeNeLeague volledig gemist. De roodhemdjes staan op een laatste plaats en puurden slechts drie punten uit acht wedstrijden. “De trainerswissel heeft niet echt een schokeffect teweeg gebracht”, aldus Marlies Verbruggen. “Al kan ik er verder weinig over vertellen. Ik zat de laatste weken vooral bij de nationale ploeg.”

Antwerp ging afgelopen dinsdag met zware 0-5-cijfers de boot in tegen PEC Zwolle. De Nederlandse meisjes staan nochtans pas op de dertiende plaats in de stand. “We domineerden de volledige eerste helft, maar het ontbrak ons opnieuw aan efficiëntie. Na de rust gaven we te veel ruimte weg. Op die manier kwamen de zware cijfers op het bord.”

Verbruggen weigert echter de handdoek te gooien. “Het is nooit leuk om afgestraft te worden, maar iedereen kan nu voor de spiegel gaan staan. Ons programma oogt zwaar met wedstrijden tegen Standard, FC Twente en Ajax, maar we moeten gewoon voortbouwen op de positieve zaken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties