Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 11
Norwich doet prima zaak na beresterke tweede helft
Timothy Collard

Norwich City heeft goeie zaken gedaan in de Premier League. De club won een belangrijke 'zespuntenmatch' van West Ham United en klimt daardoor zelfs over zijn tegenstander.

Voor de pauze had Norwich het niet onder de markt tegen West Ham United. De bezoekers hadden het betere van het spel en iets na het halfuur bracht Morrison The Hammers dan ook op voorsprong.

Sterke tweede helft
Een nieuwe nederlaag diende zich aan voor Norwich, maar groen-geel kwam heel sterk uit de kleedkamer. Nog voor het uur bracht Hooper de thuisploeg langszij met een strafschopdoelpunt, het sein om op en over West Ham te gaan.

In de laatste twintig minuten van de partij maakte Snodgrass er 2-1 van en leek de veer gebroken bij de bezoekers. In blessuretijd zette Leroy Fer met zijn eerste Premier Leaguegoal een orgelpunt op een sterke tweede helft van de thuisploeg.