Braziliaans international mag gratis weg

Joris De Wolf
| 3 reacties
Braziliaans international mag gratis weg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Júlio César staat voor enkele cruciale maanden in zijn loopbaan. De Braziliaanse keeper van Queens Park Rangers geraakt maar niet van de bank en vreest zo op het WK in eigen land niet tussen de palen te staan. De Londense club wil hem helpen door hem gratis te laten vertrekken.

Júlio César kent een echt rampjaar. Eerst degradeerde hij met QPR naar de Engelse tweede klasse, vervolgens raakte hij zijn plaats onder de lat kwijt aan Rob Green en bovendien is hij ook al een tijdje geen vaste doelman meer bij de Braziliaanse nationale ploeg. Daar stonden de voorbije drie duels Victor (Atlético Mineiro), Diego Cavalieri (Fluminense) en Jefferson (Botafogo) tussen de palen.

QPR-coach Harry Redknapp heeft begrip voor de situatie van de keeper. “Hij heeft enorm veel pech gehad”, zegt Redknapp aan de Engelse media. “Hij heeft wedstrijden nodig om zich in de Braziliaanse ploeg te spelen. Hier zal dat niet gebeuren want Green doet het voorlopig schitterend. Daarom mag hij hier gratis weg.”

Queens Park Rangers doet het voorlopig prima in de competitie. De troepen van Redknapp staan op een knappe derde plaats en tellen slechts twee puntjes minder dan leider Burnley. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties